“Kanuni” pushton basketbollin, presidentët Goga dhe Gorea në.. koshin e turpit!

Dikur thonim me krenari se basketbolli është sporti i harmonisë dhe i paqes,  loja ku rivalizojnë “shkollarët e lartë”,  skena ku sporti fiton  një dimension tjetër.  Në kohën e sotme,  mund të thuhet, pa krenari, se basketbolli po i rrezikon kurorën e dhunës futbollit, sidomos kur përplasen “pronarët e sotëm”, presidentët e klubeve.  Ajo që

Vazhdoni leximin →

Mëkatet e shumta të arbitrave, tani edhe si alibi për të qenë mirë me veten

Arbitrat në futbollin tonë vazhdojnë të gabojnë aq shumë, saqë kanë krijuar një situatë konfuze dhe në moment të veçanta të gjithë e kanë të vështirë ta ndajnë, nëse vërshëllimat e tyre qesharake janë të qëllimshme, apo vuajnë nga një paaftësi e dhimbshme. Ndërkohë, meqenëse këtë rit mëkati nuk përtojnë ta bëjnë shpesh janë kthyer

Vazhdoni leximin →