Dy tifozë, presidenti Duka dhe ..skema “Final 4”

Dy tifozë të mbijetuar  në stadiumin “Air Albania”, kur po luante Dinamo me Erzenin, kanë bërë këtë dialog  :

-Cili ishte ai gjeni që shpiku këtë skemën “Final 4”?

 

– Ai gjeni që shpiku skemën e kampionatit është njeriu më i ditur  i futbollit tonë, presidenti Duka. . Madje edhe në Europë, në UEFA-n e futbollit.. i ka shokët e pakët . E lutën që të bëhej  zëvëndës president i UEFA-s..dhe ai mezi pranoi!

 

–  Po presidentët e futbollit si pranuan këtë skemë tollovitese,  që fituesit i kthen në humbës  dhe  humbësit në fitues?

 

– E di si më tha një president ? Ne ishim të gjithë kundër, por kur u bë votimi për “Final 4”, sikur na hodhën një ilaç në sallë dhe duart u ngritën vet !

– Po pasi votuan,  e vendosën se cili ekip do të dalë kampion?

– Kur e pyetën Dukën se kush e ka radhën, hera e parë që nuk ua tregoi  presidenteve  : blini sa më shumë bileta për Final 4..se aty do ta mësoni !

 

Sfidanti.al