Pyetje për trajnerët: Doni më shumë futbollin apo presidentët?

Sa më shumë shkarkohen  trajnerët nga ekipet në  Superligë, aq më e madhe bëhet dashuria e tyre për ..presidentët!  Dhe shqiptarë apo të huaj qofshin, sikur janë shkrirë  bashkë, kanë një “pasaportë”, fjalët e fundit që thonë ..ia dedikojnë dashurisë për presidentin! Kuptohet, fjalë zemre, që edhe vetë futbolli … do t’i lëshonte goja lëng!

Vazhdoni leximin →

Frika ndryshe e dy presidentëve ndaj… Igli Tares !

Frika ndryshe e dy presidentëve ndaj Igli Tares! Njëri është në Itali dhe e vlerësoi dhe e besoi për 18 vite, ndërsa tjetri është në Shqipëri, u lodh së tepërmi ta mbante gjithnjë larg Taren. Fjala është për presidentin e Lacios , Lotito, që vetëm pas 18 vitesh e “tradhëtoi” drejtorin më të suksesshëm të

Vazhdoni leximin →