“E la apo nuk e la”, përgjigja për presidentët vjen nga stadiumet

Shpesh janë më të bukura fjalët që thuhen pas ndeshjeve sesa vetë futbolli që luhet në fushë. Nëse merr me radhë protagonistët, vëren se ata preken dhe kundërsulmojnë sidomos kur u kujtojnë dyshimet e njerëzve se ndeshjet në kampionatet tona tolerohen. “Gabime njerëzore”, thuhen për ato të sulmuesve, mbrojtësve, të portierëve apo të arbitrave. Në

Vazhdoni leximin →

Një GPS për presidentët e futbollit, ju lutem!

Pak kohë më parë, një trajner kampion tregonte këtë histori. “Kishim një ndeshje të vështirë në filan qytet, – thoshtë ai, – ndërsa ne përgatiteshim, presidenti erdhi dhe më tha se do të shkonte të takonte presidentin e ekipit tjetër për t’ia kërkuar ndeshjen si nder”. Ishte sfidë që ndihmonte për titullin, dhe trajneri rrëfeu

Vazhdoni leximin →