Një Bajern i ri me Musialën, Nianzun dhe Çupo-Motingun!

Gjithë këta muaj, në Mynih dhe në Gjermani flitej së pari për Levandovskin, Toms Mylerin, Manuel Nojerin apo Xhoshua Kimihun, e padyshim për Gnabrinë, Tolisonë, Alabën, Boatengun, Zylen, Goreckën, Hernandezin apo futbollistë të tjerë të Bajernit. Gjithsesi, në mungesë të Alabës dhe Gnabrisë, këto javë po shkëlqen një treshe e cila më parë nuk vlerësohej

Vazhdoni leximin →