Ne përdorim “cookies” në faqen tonë të internetit.

Cookies janë të dhëna minimale që ruhen në kompiuterin tuaj nëpërmjet browserit për të identifikuar kompiuterin tuaj në momentin që ju përdorni websitin tonë. Kur ju hapni websitin tonë webserveri ynë prodhon një cookie me një numer unik identifikues. Kjo është e nevojshme për të identifikuar browserin tuaj dhe ju si përdorues.

Pa përdorur cookies është e pamundur për tu identifikuar (register, login Etc.) në websitin tonë. Vetëm webserveri ynë mund ta tërheqë ose lexojë përmbajtjen e asaj cookie.

Një tjetër përdorim i cookies është të “gjurmoje” modelet online, preferencat (për këtë website) dhe gjithashtu të identifikojë ri-vizituesit e websitit.

Në këtë website mund të ketë shërbime nga partnerë tanë. Ne nuk kemi akses kontrolli mbi këto cookie.

Nëse ju keni pyetje apo shqetësime në lidhje me cookies apo për politikat e sigurise në websitin tonë ju lutemi na kontaktoni duke plotësuar formen e kontaktit.

Faleminderit për mirëkuptimin.