Privatësia juaj është shumë e rëndësishme për ne. Ne këtë faqe do ju përshkruajmë se si informacioni në lidhje me ju mblidhet, përdoret dhe mbrohet nga SFIDANTI.AL.

Duke përdorur websitin tonë ju pranoni dhe e kuptoni këtë politike pra ju lutemi lexoni me kujdes. Ne mund ta modifikojmë përmbajtjen e kësaj faqeje dhe marrëveshja do të hyjë në fuqi menjëherë.

Logs

Çdo herë që ju përdorni faqen tonë të internetit, ne automatikisht mbledhim informacione mbi paisjen tuaj (kompiuterin, celularin, tablet-in), llojin e browserit, llojin e sistemit operativ, IP publike, websitin referues datën dhe kohën e aktivitetit tuaj. Kjo procedurë është e nevojshme për funksionimin normal dhe të sigurtë të shërbimit tonë. Në momentin që ne informohemi për ndonjë abuzim ose sulm levizja jonë e parë është kontrolli i këtyre te dhënave, logs.

Cookies

Cookies janë te dhëna minimale që ruhen në kompiuterin tuaj nëpërmjet browserit për të identifikuar kompiuterin tuaj në momentin që ju përdorni websitin tone.
Për më shumë informacion ne lidhje me cookies klikoni ketu.

Palët e treta

Ne nuk ndajmë informacionin tuaj me palë të treta pa miratimin tuaj. Websitet partnere me ne dhe shërbimet e tyre nuk mbulohen nga kjo politikë sigurie.

Links

Kjo faqe përmban lidhje (links) me website të tjerë. Ju lutemi të jeni vetëdijshëm se ne, SFIDANTI, nuk jemi përgjegjës për politikat e sigurisë së këtyre websiteve.

Ndryshimi i informacionit ose përmbajtjes tuaj

Nëse ju jeni një përdorues i rregjistruar ju mund të përditesoni ose ndryshoni të dhënat tuaja personale që keni plotësuar në momentin e rregjistrimit. Moderatoret e websitit mund të ndryshojne ose të fshijnë permbajtje të krijuar nga ju (psh. komentet) vëtem pas një raportimi për abuzim ose me kërkesën tuaj.

Forma e kontaktit

Kur ju na kontaktoni nëpërmjet formës së kontaktit ose me email të dhënat tuaja personale (Emri, Mbiemri, Adresa Etj.) nuk do të publikohet apo të ndahet me palë të treta.

Na kontaktoni

Nesë ju keni më shumë pyetje në lidhje me politikat tona të privatësisë ju lutemi na kontaktoni nëpërmjet formës tonë të kontaktit.