“Kvaratskelia”, ylli i Napolit që e ka 35-fishuar vlerën në vetëm 2 vjet

Për t’u larguar nga Rusia, pas nisjes së sulmit ushtarak ndaj Ukrainës, shfrytëzoi një “vrimë” në rregulloret e FIFA-s, dhe gjeti “shtegun” me anë të një itinerari Rubin Kazan-Dinamo Batumi-Napoli, pra Rusi-Gjeorgji-Itali! Sot, Kviça Kvaratskelia është një yll i ri, por që po shkëlqen fort në futbollin europian, një nga më të mirët në Serinë

Vazhdoni leximin →