Reja do kualifikimin në Poloni, por eksperimenti “Çeki” nuk na ngroh shumë!

Disa kohë më parë, ndërsa kombëtarja ende nuk kishte nisur ndeshjet eleminatore të Kupës së Botës, drejtuesi i shquar i dikurshëm i sportit, Sokol Morina, shprehej se “problemi kryesor i Shqipërisë është se lojtarët janë marrë “kokrra-kokrra” dhe se nuk bëhet dot një ekip”. Ndryshe nga vitet 60-të apo 80-të, lojtarët mund të luajnë në

Vazhdoni leximin →