Në Europë nuk fitohet me “legjendën e Rozafës” dhe “Pëlhurën e Penelopës”!

Pak ditë përpara fillimit të ndeshjeve ndërkombëtare për ekipet tona, në Rrugën e Dibrës diku pranë Vilës Goldi takoj një person që punon në Federatën Shqiptare të Futbollit (FSHF). Përshëndetem me të dhe e pyes se ku po shkonte. “Tek presidenti i Tiranës, – më tha, – t’i bëj gati dokumentacionin për Championsin”. Kjo është

Vazhdoni leximin →