Reja kënaqet në Shkodër, por italianit nuk i kanë thënë për fushat!

Pamjet janë vërtet të bukura. Është kënaqësi të ndjekësh stërvitjen e futbollistëve të vegjël, dhe këtë ndjenjë duhet ta ketë provuar Edi Reja ndërsa vëzhgoi përgatitjen e rreth 100 lojtarëve të seleksioneve të rajonit të Shkodrës, të ekipeve U13, U14 e U15. Në kamerën e Federatës Shqiptare të Futbollit edhe fusha e kompleksit “Reshit Rusi”

Vazhdoni leximin →