Çfarë fati Nikola Zalevski, i shpëtoi shkelmit në fyt!

Ka raste kur situata të tilla të rrezikojnë shëndetin dhe jetën. Një shkelje në fyt nga një lojtar futbolli mund të sjellë tragjedi për lojtarin tjetër, por Nikola Zalevski nuk e pati atë fat. Papritur, futbollisti i Ludogorecit, Olivie Verdon, u tregua krejtësisht i pakujdesshëm (nuk mund të mendojmë se e bëri me qëllim) duke

Vazhdoni leximin →