Skandali i “Barçagejtit”: Duhet kontrolluar Pep Guardiola!

Vazhdojnë të dalin gjëra “pikante” nga gjyqi për ish-drejtuesit e Barcelonës, dhe agjencisë së kontraktuar prej tyre për të njollosur disa nga vetë lojtarët apo njerëz të tjerë të futbollit. Pronari i kompanisë për të cilën bëhet fjalë, Karlos Ibanjez, tregoi para gjykatës se kishte punuar me drejtuesit e Barcelonës (ish-presidentin Bartomeu) dhe se kishte

Vazhdoni leximin →