Ibra në dyshim për Juven, por paralajmëron Kesin!

E pranon më në fund që nuk është një Supermen, dhe se nuk mundet të bëjë gjithçka. Batutat për “mbretërit” dhe “perënditë”, i ka lënë për momentin Zllatan Ibrahimoviç, i cili duhet të mendojë për dëmtimin e pësuar pas ndeshjes me Lacion. “Mendërisht jam shumë i fortë, – thotë suedezi, – por, fiziku jo gjithnjë

Vazhdoni leximin →