Inspektori i policisë, Dani Makelie, ishte një “Ufo” për Atletikon në “Anfild”

Kur edhe opinionistët dhe gazetarët britanikë u habitën e vunë duart në kokë për atë që ai bëri, kuptohet se çfarë “lëmshi” krijoi arbitri në ndeshjen e Championsit në Liverpul. Dani Makelie përjashtoi lojtarin e Atletikos, Felipen, në minutën e 36-të për një ndërhyrje të gabuar ndaj Sadio Manesë. Siç komentojnë në Angli, ajo ndërhyrje

Vazhdoni leximin →