Abakarov i premton Shqipërisë: Me ndihmën e Zotit fiton të artën olimpike!

Nuk ka kaluar shumë kohë nga triumfi, dhe koha është për nderimin. Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar dhe Federata Shqiptare e Mundjes respektuan kampionin e ri të botës, me një ceremoni të thjeshtë dhe një dekoratë në Sallën Sportive “Fahrie Hoti” në kryeqytet. Zelimhan Abakarov, mundës me kombësi çeçene dhe nënshtetësi ruse, i natyralizuar si shqiptar,

Vazhdoni leximin →