Tenisi botëror i femrave përjashton Kinën nga kalendari!

Përtej interesave gjeopolitike, të cilave nuk u shpëton dot as edhe sporti i tenisit, Shoqata Botërore e Tenisit për femra ka një shqetësim të ligjshëm për fatin e tenistes kineze, Pen Shuai. Ende nuk ka qartësi për gjendjen e saj, nëse është mirë nga ana fizike dhe mendore, ndërsa cilësohet “e zhdukur” pas akuzave publike

Vazhdoni leximin →