Tmerr në çiklizmin e Lojrave të Komonueldhit në Birmingam!

Përplasje, dëmtime, fluturime deri tek spektatorët dhe ndërprerje të garave. Kjo është panorama e sportit të çiklizmit në Lojrat e Komonuelthit britanik që po mbahen në Birmingam të Britanisë së Madhe. Në festivalin më të madh sportiv të shteteve të ish-Perandorisë Britanike, pati dy gara me probleme të mëdha për shkak të shpejtësisë, dhe bëhet

Vazhdoni leximin →