Mesi synon të “qepë” “Pëlhurën e Penelopës” tek PSG-ja, fjalë “mjalti” për Mbapenë dhe Nejmarin!

Pavarësisht se kur vjen puna te kërkesat financiare nuk e ka problem të kalojë çdo limit, në publik është një ekuilibrues i vërtetë. Lionel Mesi ka qenë tek Barcelona dhe mbetet tek Paris SG njeriu që ruan harmoninë, sidomos me sjelljen në fushë dhe me deklaratat për mediat. Kështu bëri edhe së fundmi, i pyetur

Vazhdoni leximin →