Hungaria dhe Orbani ia hodhën bukur UEFA-s dhe Anglisë!

Në “Pushkash Arenë” normalisht nuk duhej të kishte tifozë sepse stadiumi i Budapestit ishte i dënuar për këtë ndeshje të kombëtares vendase për shkak të racizmit në të kaluarën. Gjithses, pavarësisht këtij vendimi të UEFA-s, në impiant ishin rreth 30 000 persona ndërsa Anglia doli për të luajtur ndaj Hungarisë në Ligën e Kombeve. Ç’kishte

Vazhdoni leximin →