Gjici- Takaj, fundi i “romancës” së Europianit,shkaku “ustallaret”

Safet Gjici dhe Ardian Takaj nuk ndajnë më të njëjtat mendime për garën, kampionatizmin apo qoftë edhe për FSHF-në dhe gjyqtarët. U desh një penallti e shpikur në favor të Kukësit në ndeshjen kundër Skënderbeut, që presidenti i korçarëve ta shpall Jeminin, jo vetëm “non grata”, por edhe të korruptuar dhe “usta”. Në fakt, Takaj

Vazhdoni leximin →