Mekinro: Trampi më ofroi  1 milion dollarë që të luaja kundër Serena Uiliamsit!

Legjenda amerikane e tenisit dhe ish-nr. në botë Xhon Mekinro bëri një pohim interesant në emisionin “In Depth with Graham Bensinger” të Bi-Bi-Si-së. Ai deklaroi se, para shumë vitesh, Donald Trampi në cilësinë e promotorit i kishte ofruar atij një milion dollarë që ai të zhvillonte një ndeshje kundër Serena Uiliamsit ose motrës së saj,

Vazhdoni leximin →