Tre apo 2 800, sa punëtorë kanë vdekur për stadiumet e Katarit?!

Kur vjen fjala për jetën njerëzore nuk është asnjëherë e tepërt që të shqetësohesh dhe të protestosh. Edhe pse kur e bëjnë shumë media në Perëndim duke kritikuar Lindjen, ndërsa jo shumë kohë më parë uleshin vetë të pinin çaj në orën 17:00, ndërsa vdisnin lindorët nëpër plantacionet e kushteve ç’njerëzore. Tabloidi britanik, “Deili Meil”,

Vazhdoni leximin →