Venus Uilliams harron 43 vitet e moshës, mund Kamila Xhorxhin

Veterania amerikane tashmë luan shumë rrallë dhe shpesh për shfaqje. Gjithsesi, kjo sfidë në fushë me bar në Angli ishte “prej vërteti” duke mundur në Birmingam italianen elegante, Kamila Xhorxhi 2-1. U deshën 3 orë e 17 minuta, që 43-vjeçarja papritur nuk i ndjeu, ndërsa pati shërbim edhe deri 180-200 km në orë. Rezultati ishte 7-6, 4-6 e 7-6. Kjo ishte fitorja e saj më e mirë në 4 vitet e fundit.

Sfidanti.al