Skënderbeu i zhgënjyer, UEFA i nxjerr minutat shtesë

Drejtuesit e Skënderbeut duhet të bëjnë shumë më tepër se kaq, për t’i shpëtuar makthit të UEFA-s, sesa të vazhdojnë dhe të mallkojnë institucionin që drejton futbollin në kontinent. Komisioni i Apelit nuk ndryshoi asgjë dhe tashmë klubit korçar i ka mbetur vetëm një shkallë e fundit, KAS, për t’i ndryshuar në favor ndëshkimin ekzemplar,

Vazhdoni leximin →

Tirana humb në fushë dhe jashtë saj, as gjyqet nuk po ecin mbarë bardhebluve!

Tirana ka humbur një tjetër gjyq me Gjergji Muzakën, këtë herë në mënyrë përfundimtare. Klubi kryeqytetas e kishte dërguar në Gjykatën Sportive Ndërkombëtare në Lozanë, konfliktin me ish-futbollistin i cili kërkoi 10.6 milionë lekë rroga të prapambetura. KAS-i në Lozanë vendosi në favor të Muzakës, ashtu siç kishte bërë edhe Dhoma e Zgjidhjes së Konflikteve

Vazhdoni leximin →