Edhe Lebron Xhejmsi e festoi fitoren e Liverpulit

Lebron Xhejmsi, basketbollisti më i mirë në botë që ka tre unaza kampioni në NBA dhe dy medalje të arta olimpike, tani është edhe kampion Evrope në futboll! Mos mendoni se po gabojmë, po, në futboll, se ai kishte arsye që të gëzohej dhe të festonte. Xhejmsi është aksioner në klubin e “Enfildit”, pasi ai

Vazhdoni leximin →

Para tre vitesh , ranë në ligën e 2-te,  tani do të luajnë në finale e madhe

“Puna” e dytë më e rëndësishmë në botë, sikurse i referohet shumëkush futbollit, nganjëherë, shndërron në heronj disa djem që nuk u ka shkuar në mend se një ditë mund të bëhen të njohur, por, sidoqoftë, puna këmbëngulese i shpërblen ata. Kështu, askush nuk mund të imagjinonte se dy pjesëtarë të Nukasllit të sezonit 2015/16

Vazhdoni leximin →