Xhokoviç humbjen me Alkarazin e ka “përtypur” për 24 orë!

A mund të besohet Xhokoviç kur thotë se finalen e Uimbeldonit me Karlos Alkaraz e ka harruar që të nesermen! Në fakt, spanjolli bëri bujë me triumfin ngaqë  ndërpreu një dominim  5 vjeçar të Novakut dhe 4 tituj në Uimbeldon.  Edhe pse sapo ka nisur rivaliteti për turneun amerikan te Sinsinatit, Xhkoviç  pohon se nëse do të mbetej peng tek ajo humbje, nuk do ta ndihmonte veten..

“ Nuk ishte as e para dhe as e fundit që kam humbur, prandaj më besoni që e kam harruar për 24 orë.  Vetëm kisha nevojë për një pushim , për më shumë kohë me familjen time, dhe kjo ishte më e mira..”

Sfidanti.al