Vllaznia dhe Skënderbeu, ç’bëni në finale?, Po ngatërrohet  “ferri me parajsën”!

“Ferri dhe parajsa”  janë shumë pranë në futbollin tonë, aq pranë sa ndonjëherë edhe  ngatërrohen. Kujton se je në parajsë, kurse në fakt je më pranë “ferrit”. Je në “ferr” dhe gëzon sikur të ishe në parajsë.  Shembulli më i fundit është finalja e Kupës së Shqipërisë, Vllaznia me Skënderbeun, një finale që po shërbehet

Vazhdoni leximin →