Nadal do Uimbëlldonin, humbja në Harlingham nuk i prish punë

Një disfatë është gjithmonë një disfatë, sidomos për një njeri që është mësuar vazhdimisht të fitojë, por kjo ndeshje ishte thjesht për shfaqje, si dhe përgatitore për atë që vjen më pas. Rafael Nadal u mund në ndeshjen e dytë të turneut në Hërlingham të Britanisë së Madhe, përballë kanadezit Feliks Ozhe-Aliasimë. Ndeshja ishte e

Vazhdoni leximin →