Nuk qajmë dot , le të qeshim me stadiumet ..pa gojë !

Dikur, kur në stadium s’kishe ku të hidhje një kokër mollë,  tregohej një anektodë me një tifoz, që kur i kishin kërkuar biletën tek portat e stadiumit u kishte thënë : “Jam nga ikuizicioni..!” Punonjësit kishin zgurdulluar sytë nga habia dhe nuk bënë xhap që ta ndalnin. Kishte thënë njëri nga punonjësit e biletave: “

Vazhdoni leximin →

Kur Egnatia luan me Tiranën, gjeje…cili është armiku?

Sa herë që përballet Tirana me Egnatian, diçka ndodh në prapaskenë…ka shumë tym, si foto e botuar! Nëse ju kujtohet, në ndeshjen e mëparshme, kur Egnatia u shfytyrua me 5 gola, trajneri Tetova pranoi publikisht se futbollistët e tij kishin pirë “ilaçet e gabuara” dhe nuk kishin dëgjuar këshillat e trajnerit.  S’e kishim para ndonjëherë

Vazhdoni leximin →