Manchesteri, kryeqyteti i shpenzimeve, City e United sa ‘dorëshpuar’ në 10 sesionet e fundit

Manchester City dhe Manchester United janë skuadrat që kanë shpenzuar në 10 sesionet e fundit të merkatos. Ky është përfundimi i arritur nga një studim I CIES Football Observatory që ka përpiluar një  klasifikim të skuadrave që kanë bërë më shumë shpenzime në blerje futbollistësh dhe që kanë rezultatet më negative në lëvizjet e merkatos

Vazhdoni leximin →