Myler, Musiala, Kimih e Mane ishin fantastikë, por tek Bajerni shqetësohen për … mbrojtjen!

Për momentin sulmi cilësohet “elektrik”, pasi ka shkatërruar mbrojtjet që ka pasur përballë dhe është një kënaqësi për t’u parë. Me lojtarë si Mane, Myler, Gnabri, Sane, Musiala, por edhe Kimih, Bajerni është në formë të madhe në këtë fillim sezoni dhe që të gjithë po e lavdërojnë. Për më tepër, lojtarët aq shumë të

Vazhdoni leximin →