De Laurentis i Napolit prin rebelimin e “klasës së mesme” të futbollit

Superliga Europiane, për momentin e “varrosur”, ishte tentativa e elitës për të zotëruar gjithë pushtetin financiar të lojës më të ndjekur në botë. Nën udhëheqjen e triumviratit Real-Barça-Juve, 12 klubet më të pasur të kontinentit (minus Bajernin e PSG-në) u përpoqën të krijonin një klub të mbyllur dhe përjashtues, pa meritokraci sportive, por vetëm në

Vazhdoni leximin →

Si i do trajnerët De Laurentisi i Napolit? Që të mos ofendohen kurrë!

Kuptohet, nuk është në gradën e ish-presidentit të Palermos, Xamparini, që ofendonte publikisht shoferin e tij ndërsa mikrofonët e kamerave ishin hapur. Sidoqoftë, Aurelio De Laurentis është një president klubi futbolli që pëlqen të jetë protagonist, madje më shumë sesa Berluskoni dikur, padyshim më keq sesa Morati apo Anjeli. Bosi i Napolit e shprehur mentalitetin

Vazhdoni leximin →