Hazar, je ti pasardhësi i Ronaldos tek Reali, të takon 7-ta!

Mosha është 28-vjeçare, pra është mundësia e fundit. Eden Hazar po shkon tek Reali, fiks në vërsën kur Mishel Platinia braktisi Francën për Juventusin, dhe shpreson të ketë sukses po aq sa legjenda franceze. Në Madrid, duket se për të do të kenë të njëjtin respekt si italianët për legjendën franceze, sepse do t’i japin

Vazhdoni leximin →

Pirlo s’para flet shumë: Antonio Konte është nr.1!

Andrea Pirlo që ndodhet në mbyllje të karrierës së tij sportive, ndërkohë që ai njoftoi se, në fund të këtij sezoni, do t’i varë në gozhdë këpucët e futbollit, ka pasur mundësinë që dhomën e zhveshjes ta ndajë me shumë emra të mëdhenj, por edhe të bashkëpunojë me strategë mjaft të njohur, si Xhovani Trapatoni,

Vazhdoni leximin →