Eder i “lumtur” në burgun e trajnerit De Bur

Futbolli për të ka qënë një ruletë fati dhe ai nuk çuditet që në ditët e Europianit kishte petkun e heroit me Italinë, kurse me trajnerin e Interit, De Bur, shfaqet shumë pak në fushë. Italo-braziliani Eder, gjithësesi, pas ndeshjes me Sauthepton,  ka dëshirë të inkurajojë Interin dhe shokët e ekipit për një provë karakteri.

Vazhdoni leximin →