Laura, gruaja e Valon Behramit, vendos që ta bëjë vaksinën!

Është 30 vjeç dhe ka pasur vazhdimisht dyshime për të marrë dozat e mbrojtjes ndaj koronavirusit. Lara Gut-Behrami, gruaja e futbollistit shqiptaro-zviceran Valon Behrami, është detyruar të kalojë shqetësimet e veta ndaj vaksinës për shkak se nuk deshi të rrezikonte karrierën. Zvicerania është në vendin e dytë në Kupën e Botës të këtij viti pas

Vazhdoni leximin →