Ter Shtegen, 3 klube ‘grinden’ për gjermanin e Barcelonës

Në moshën 27 vjecare, Mark Andre Ter Shtegen konsiderohet si një pre portierët më të mirë në botë pas 5 sezoneshte Barcelona dhe kjo nuk ka lënë askënd indiferent, madje 3 gjigandë të futbollit evropian kanë hyrë në një garë për të. Sipas të përditshmes ‘El Mundo Deportivo’, portieri gjerman kontrata e të cilit me

Vazhdoni leximin →