Fylkrug, Verderi i fal Gjermanisë një sulmues “pa dhëmbë”, por që “kafshon”!

Nuk është aspak i ri, veçse cilësohet një zbulim. Kampionati gjerman arriti t’i siguronte kombëtares së “teutonëve” një sulmues që premton, dhe që debutoi me gol me fanelën e katër herë kampionëve të botës. Ky është Niklas Fylkrug, sulmuesi 29-vjeçar i Verderit të Bremenit, “shpikja” më e fundit e trajnerit Hansi Flik, ashtu si Grifo

Vazhdoni leximin →