Lamtumirë Paolo Rosi, addio!

Në Spanjë, vendin e heroizmave të tij, e quajtën “Pablito”, dhe po e qajnë ashtu si edhe në Itali. “Një lajm i tmerrshëm, – deklaroi folësi në RAI, Enriko Varriale, – Paolo Rosi na la”. “Pablito i paharruar, – shtoi ai, – që na bëri të biem në dashuri me atë verë të 1982-it. i

Vazhdoni leximin →