President, ti merr karton të kuq ne emër të lojës!

Guxim i tepruar!?!? Guximi. Prej guximit. Guximtaret. E pra duhet guxim te gjykosh  drejt dhe te reflektosh. Duhet guxim te luash lojen pa guxuar ta ndotesh ate. Duhet guxim te ndjekesh lojen e ekipit te zemres, sepse keto kohe nuk i dihet asnjehere.Te guxosh keto kohe eshte si  te te mbushet mendja se je nje

Vazhdoni leximin →