Grizman: Kishim përballë jo 11 lojtarë, por 11 “luftëtarë” të Luksemburgut!

Përfaqësuesja e Francës konsiderohej si favorite absolute në ndeshjen me Luksemburgun në Tuluzë, por futbollistët miq u mbajtën në mënyrë burrërore e dinjitoze dhe u bënë ballë të gjithë sulmeve të francezëve, duke arritur që të marrin një pikë nga kjo ndeshje që përfundoi 0-0. “Trekolorët” realizuan më shumë 30 goditje në drejtim të portës

Vazhdoni leximin →