A do të mjaftojnë Duranti dhe Irvingu kundër Bostonit?!

Pengesa e parë u kapërcye, por ishte më e lehta. Bruklin Netsat u kualifikuan për në plej ofin e vërtetë të NBA-së pasi mundën në ndeshjen me eliminim direkt (plej in) Klivlendin. Nuk ishte e lehtë, përfundoi 115-108, por detyra e radhës është tepër e vështirë. Bruklini do të jetë përballë Boston Sëlltiksave, vendit të

Vazhdoni leximin →