Cfarë hipokrizie, Bekami me avion privat do të  “ndihmoj” fëmijët nevojtarë!

Futbollisti legjendar anglez, Dejvid Bekam, tani nismëtar i shumë veprimtarive humanitare, në një kuti qelqi të madhe të mbushur me shumë mushkonja, ndërkohë që poshtë shkruhet “Malaries duhet t’i jepet fund”. Ky është videospoti më i fundit i këtij “ambasadori të vullnetit të mirë” që synon të ndërgjegjësojë qeveritë e vendeve të ndryshme në Afrikë,

Vazhdoni leximin →

Bekham një mjeshtër i madh edhe në martesë

Një familje perfekte ajo e Beckham. Pas disa zërave për krizë, David Beckham surprizon dhe lajmëron se ka rinovuar në mënyrë sekrete martesën me Viktorian e tij. Një ceremoni intime me pak persona, që u zhvillua në vilën e tyre. Ish futbollisti ka treguar për Radio 4, që e mbajtën të fshehtë këtë ngjarje, pas

Vazhdoni leximin →