Përse Trampi dhe De la Hoja besojnë tek Majk Tajsoni?!

Dikush e ngacmoi, ndërsa edhe vetë gjykoi se duhej të bënte diçka për të mbledhur para për gjëra të mira. Majk Tajsoni me gjasë do të kthehet në ring në moshën 53-vjeçare, dhe pritet të kërkojë një nga ato ndeshje të veçanta “ndeshje kryq”, ku do të përziheshin moshat tepër të ndryshme. Ish-kampioni absolut i

Vazhdoni leximin →