Këshillat e vyera të Sakit për Berluskonin: Merri këta, do jesh 25 vjet para të tjerëve!

Mauricio Sarri mundej të ishte bërë trajner i Milanit, dhe jo i Napolit, nëse presidenti Silvio Berluskoni do të dëgjonte këshillën e një miku. Ky mik ishte Arrigo Saki, trajneri i parë i madh i Milanit të “Kalorësit”, njeriu që ndryshoi futbollin në Itali. “E këshillova Berluskonin për Sarrin, – thotë Saki, – i thashë

Vazhdoni leximin →