Bajerni apo Europa? Cila, e ardhmja e talentit Kai Haverc?!

Karl-Hajnc Rumenige nuk e kurseu telefonatën e tij. Personi të cilit po i telefononte gjithashtu ishte një emër i shquar i futbollit gjerman, Rudi Fëler, dhe biseda mes tyre ishte korrekte 100 për qind. Shefi ekzekutiv i Bajernit përshëndeti drejtorin e përgjithshëm të Leverkusenit, dhe me edukatë i kërkoi informacion mbi Kai Havercin, yllin 20-vjeçar

Vazhdoni leximin →

Rumenige: Bajerni e falenderon Dortmundin nga zemra!

Dëshira e shefit ekzekutiv nuk mund të jetë tjetër: “Ne duam, para së gjithash, titullin e 8-të radhazi kampion!” Karl-Hajnc Rumenige, fitues si lojtar, i tillë edhe si drejtues, i tregon rrugën Bajernit të tij për sezonin e ri, por gjithsesi thekson nevojën edhe për diçka tjetër. “Konkurrenca nuk fle gjumë, – tha 63-vjeçari, –

Vazhdoni leximin →

Salihamixhiç kundër Oliver Kahnit: Nuk dua njeri mbi kokë!

Bajerni e ka një drejtor sportiv, dhe ai nuk dëshiron që dikush tjetër t’i bëjë hije. Lajmet nga Gjermania janë që Oliver Kahn mund të marrë një detyrë të përkohëshme si drejtues sportiv, në pritje për t’u bërë shef ekzekutiv, në vend të Karl-Hajnc Rumeniges. Kjo gjë nuk i pëlqen Hasan Salihamixhiçit, drejtorit aktual sportiv,

Vazhdoni leximin →