Presidenti Duka flet nga Italia e radio “Kiss, kiss”  si ..doktor honoris causa

Vite më parë, kur nuk ishte anëtar i Komitetit Ekzekutiv të UEFA-s, presidenti Duka fliste vetëm për sukseset  tona dhe intervistat i “dhuronte” brenda shtëpisë, në folezat e  sigurta ku loja ishte pikante :   Duka pyeste dhe Duka përgjigjej vetë!  Tani, me petkun e anëtarit të Komitetit Ekzekutiv të UEFA-s, presidenti ynë ka gjetur një

Vazhdoni leximin →