Formula 1, makinat do të jenë më të zhurmshme duke nisur që nga 2021

Federata Ndërkombëtare e Automobilizmit pas një marrëveshje me skuadrat e Formula 1 publikoi ndryshimet për motorët e makinave të këtij kampionati që do të nisin të aplikohen duke nisur nga viti 2021. Marrëveshja ka si objektiv reduktimin e kostove, rritjen e kompetitivitetit të makinave, mbajtjen e teknologjisë hibrde dhe rritjen e nivelit të zhurmave për

Vazhdoni leximin →

Polemika pas GP Austin; të gjithë kundër penalizimit të Vershtapen

Rregullat janë rregulla e duhen respektuar, por penalizimi prej 5 sekondash për Maks Vershtapen në përfundim të Çmimit të Madh të SHBA, që i kushtoi holandezit podiumin, vazhdon të diskutohet në ambientet e Formula 1. Piloti holandez, gjatë parakalimit ndaj Raikonen,  kaloi plotësisht vijën e bardhë kufizuese të pistës. A fitoi avantazh? Ndoshta, por manovra

Vazhdoni leximin →