Inter identifikon përforcimet, por i mungojnë 50 milionë euro!

Kaq është diferenca mes dëshirës dhe realitetit për drejtuesit e Interit. “La Gazeta delo Sport” informon se trajneri Konte dhe drejtori Marota kanë identifikuar shumicën e lojtarëve për rolet që duhen plotësuar, 4 nga 5 gjithsej, veçse do të ketë shumë punë për të “ngushtuar” hendekun financiar mes kërkesës dhe ofertës. Zyrtarisht, zikaltërit ende nuk

Vazhdoni leximin →