Arbitri në Angli goditet nga topi dhe del me barrelë!

Futbolli nuk është sport i rrezikshëm vetëm për ata që e luajnë, por edhe për ata që ndajnë drejtësinë në fushë. Arbitrat gjithashtu mund të pësojnë dëmtime dhe kështu i ndodhi një gjyqtari anglez që drejtonte një ndeshje në kategorinë e katërt (Liga e Dytë). Sam Përkis (Purkiss) u godit nga një top i fortë

Vazhdoni leximin →